Pogoji uporabe

Z uporabo spletne strani se strinjate s spodaj navedenimi pogoji in jih v celoti razumete.

Spletno stran tisknatorte.si  upravlja podjetje:
Trgovina in storitve MedjaMat
Matic Medja s.p.
Savska cesta 34, 4000 Kranj

Osnovni podatki podjetja
Trgovina in storitve Medjamat
Matic Medja s.p.
Savska cesta 34, 4000 Kranj

Davčna številka: 99350793
Matična številka: 7284560000
Zavezanec za DDV: Ne
TRR: SI56 6100 0001 6872 139

E-mail: tinfo@tisknatorte.si

Varovanje osebnih podatkov

Podjetje Trgovina in storitve Medjamat, Matic Medja s.p., Savska cesta  34, 4000 Kranj se zavezuje, da bo varoval osebne podatke uporabnikov.
Osebne podatke bo pojetje uporabilo izključno za lastne potrebe (izpolnitev naročila, pošiljanje informativnega gradiva, računov,
promocij …).

Osebni podatki v nobenem primeru in pod nobenim pogojem ne bodo predani tretji osebi.

Pogoji naročanja
Trgovina in storitve Medjamat, Matic Medja s.p., Savska cesta 34, 4000 Kranj preko obrazca (tisknatorte.si/naročilo)in preko emaila info@tisknatorte.si sprejeta naročila obravnava kot nepreklicna. V primeru napake lahko kupec brez dodatnih stroškov naročilo prekliče v roku ene ure od oddaje naročila, po tem času ni mogoče več preklicati naročila.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Ker gre za izdelke izdelane po naročilu, jih ni možno vrniti oz. zahtevati povračila kupnine za njih. Prodajalec ne odgovarja če je slika slabše kakovosti, ki nam jo je poslal kupec in je ta natisnjena na hostijo, tičino/fondant ali folijo za čokolado.

V primeru mehanskih poškodbah, ki niso nastale kot posledica neprimernega ravnanja s strani kupca, se reklamacije upoštevajo. Vse ostale potencialne nepravilnosti oz. reklamacije skrbno rešujemo skupaj v sodelovanju s kupcem, na za njega najboljši možni način.

Načini dostave, dobavni roki

Dostavo naročenega blaga opravlja podjetje Pošta Slovenije d.o.o. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. V nobenem primeru pa spletna stran ni odgovorna za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, vam pustijo obvestilo. Rok
dviga paketa na pošti je 15 delovnih dni.

Naročila, oddana do 15:00 ure vsak delavnik (pon-pet), praviloma oddamo že isti dan, najkasneje pa v naslednjih treh delovnih dneh. V primeru, da to ni mogoče, stranko obvestimo po telefonu (če je na voljo) ali po e-pošti.

Poštno ležeče je način pošiljanja pošiljk na vse poslovalnice Pošte Slovenije. Prejemnik si izbere katerokoli slovensko poslovalnico, vendar je potrebno napisati točno številko poštne poslovalnice (1000 Ljubljana NI dovolj). Namesto naslova (ulica, cesta in hišna številka) se na pošiljko izpiše Poštno ležeče. Tako kot pri pošiljanju na dom, je čas potovanja pošiljke do 3 delovne dni. Običajno je naslednji delovni dan.

Prejemnik pošiljke tako na dom ne dobi NOBENEGA obvestila o čakajoči pošiljki. Pošiljka na izbrani pošti čaka na prevzem 15 dni.

Primer naslova:
Janez Novak
Poštno ležeče
1103 Ljubljana

Cenik poštnine
Poštnina:
PO POVZETJU : 4€ + provizijo za prenos denarja, ki znaša 1,05€ za naročila do 96,00€. Za večja naročila znaša provizija 1% od zneska kupnine. Dostavlja Pošta Slovenije.
PO PREDRAČUNU ALI PAY PAL : 2€ (provizije ni)

Zavrnitev naročila
Trgovina in storitve Medjamat, Matic Medja s.p., Savska cesta 34, 4000 Kranj lahko v času do izdaje obvestila, da je naročilo potrjeno, naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, naročilo zavrne.

Plačilni pogoji

Plačilo je možno:
-Z gotovino ob prevzemu
-Plačilo po predračunu
– Plačilo s kartico na sedežu podjetja
-Z Paypal.

Cene
Vse cene na spletni strani ne vsebujejo DDV, saj upravljalec trgovine ni davčni zavezanec.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. nižja od prvotno naročenega) oziroma je potrebno doplačilo (če je vrednost zamenjanega blaga višja od prvotno naročenega).